'Documentaire' Genre - Pagina 1

Chasing Einstein (2019)

Chasing Einstein

De beschrijving van de film Chasing Einstein in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Illuminated: The True Story of the Illuminati (2019)

Illuminated: The True Story of the Illuminati

De beschrijving van de film Illuminated: The True Story of the Illuminati in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Inmate #1: The Rise of Danny Trejo (2019)

Inmate #1: The Rise of Danny Trejo

De beschrijving van de film Inmate #1: The Rise of Danny Trejo in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Jordan River Anderson, The Messenger (2019)

Jordan River Anderson, The Messenger

De beschrijving van de film Jordan River Anderson, The Messenger in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Bikram: Yogi, Guru, Predator (2019)

Bikram: Yogi, Guru, Predator

De beschrijving van de film Bikram: Yogi, Guru, Predator in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Salvatore Ferragamo: The Shoemaker of Dreams (2019)

Salvatore Ferragamo: The Shoemaker of Dreams

De beschrijving van de film Salvatore Ferragamo: The Shoemaker of Dreams in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

We are Seeds, We are Community (2019)

We are Seeds, We are Community

De beschrijving van de film We are Seeds, We are Community in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Sanctuary (2019)

Sanctuary

De beschrijving van de film Sanctuary in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea (2019)

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

De beschrijving van de film Hello, Privilege. It's Me, Chelsea in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Сорокин Трип (2019)

Сорокин Трип

De beschrijving van de film Сорокин Трип in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Apollo 11 (2019)

Apollo 11

Bang dat de Russen de leiding in de ruimte-race zouden houden en de eerste zouden zijn met een mens op de maan, voelde NASA een enorme druk om het Apollo-progra...

Looking for Richard (1996)

Looking for Richard

Regisseur Al Pacino's documentaire over het toneelstuk over Richard III. Scenes van de repetities, discussies over het stuk en interviews worden getoond....

Travis Scott: Look Mom I Can Fly (2019)

Travis Scott: Look Mom I Can Fly

Travis Scott: Look Mom I Can Fly geeft de kijkers een inkijk op het leven van Scott, opbouwend naar de release van zijn Grammy-genomineerde album Astroworld en ...

Wer 4 Sind (2019)

Wer 4 Sind

De beschrijving van de film Wer 4 Sind in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

The Eagle Huntress (2016)

The Eagle Huntress

Aisholpan is een dertienjarig meisje dat leeft als een nomade in Mongolië. Ze wordt in deze documentaire op de voet gevolgd tijdens haar training om 'adelaar-j...

American Animals (2019)

American Animals

Terwijl Spencer en Warren van een ander leven dromen vatten ze hun studies aan in dezelfde stad, achtervolgd door de angst dat ze voorgoed onbeduidend zullen zi...

Won't You Be My Neighbor? (2018)

Won't You Be My Neighbor?

Fred Rogers (1928 - 2003) was een beroemde Amerikaanse televisie-persoonlijkheid. Hij oogstte succes met het kinderprogramma Mister Rogers' Neighborhood en brac...

In the Shadow of the Towers: Stuyvesant High On 9/11 (2019)

In the Shadow of the Towers: Stuyvesant High On 9/11

De beschrijving van de film In the Shadow of the Towers: Stuyvesant High On 9/11 in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Visages, villages (2017)

Visages, villages

Agnès Varda ontmoette de fotograaf en schilder J.R. in 2015 en een samenwerking volgde in de vorm van een documentaire. Ze reizen door Frankrijk en ontmoeten e...

Mad Hot Ballroom (2005)

Mad Hot Ballroom

Mad Hot Ballroom is een film die New Yorkse leerlingen uit de vierde en vijfde klas volgt bij hun eerste stappen in de wereld van het wedstrijddansen. De kinder...